ארטיז'ן- סיפור שם מותג חלק 3

ארטיז'ן- סיפור שם מותג חלק 3
שלום לכל החברים,
בהמשך למחקר שערכנו ולאחר שהבנו מה באמת מעניין את קהל היעד,
איך נקרא למותג שלנו?
הבנו כמה דברים חשובים מאוד על השוק, על הצרכנים ואיך המוצר מתאים לו.
שוק : נכון לרגע זה, הטריטוריה של 100% בשר פנויה,
צרכנים: 100% בשר טרי זו העדפה מובהקת של הצרכנים,
מוצר: 100% בשר זה גם המוצר שלנו.
אנחנו מבינים ש- 100% בשר טרי זו המהות של המוצר.
האריזה השיווקית כולה תתמוך בה בשם המותג, בשורה ממצבת וגם בנראות.
אבל יש אתגר.
אנחנו עוסקים בנקניק.
100% בשר טרי לא מתיישב טוב עם נקניק - נקניק זה נחות, לא בריא, בשר משאריות וכל מה שרע בבשר.
אז מה לעשות?
אפשר לברוח מהנקניק ולהסתתר מאחורי איזה שם אחר, או...
להמציא את הנקניק מחדש.
אפשר לשחק בכאילו או לשים את הנקניק בפרונט אבל זה מצריך לחנך שוק ולהסביר,
אנחנו מעדיפים לעבוד עם המוכר, להישאר פשוטים,
אנחנו רוצים נקניק שעשוי מאה אחוז בשר עבודת יד,
1. אז יש לנו נקניק
2. ויש לנו קצב/קצביה
כשנחבר את הנקניק לעולם הקצבים ייוולד השם של המותג שלנו
נקניק קצבים
100% נתחים מובחרים מבשר טרי
יש לנו פיצוח של סטוריטלר מוכשר
מה אומרים?